Високи токчета боти, подбрани със стил

Spread the love

Дамските боти са били носени от векове и са незаменим компонент на дамската мода.

С подбрана колекция от обувки от онлайн магазин Зое, жените отговарят на най-високите естетически и функционални стандарти.

Историческите корени на класическите дамски ботуши се простират от древността до наши и са тясно свързани с тези на мъжките ботуши. В течение на тяхното взаимно влияние, ботушите за жените са били на безброй реформи по отношение на дизайн, материали и начин на производство. Така ботушите се превърнали във важна част от класическата мода, още през 17-ти век. Те изживели истински подем през 1890 г., когато жените изразявали нарастващ интерес.В резултат на появата на полата се появили и популярни ботуши до глезена, а малко по-късно се наложили и така обичаните боти.

Първоначално създадената защита за краката на жените служела предимно от естетическа гледна позиция. Колкото и да не ни се вярва миналото също много се държало на комфорта на краката.Ботите за жените се отличават с техните преработени кожени компоненти, наред с други функции. Когато става дума за модели къси ботуши, то безспорен хит през есента се пада на ботите от кожа. Такива разполагат с подплата, подметка и ток изработени от естествени дъбени нишки, често телешка кожа и други естествени материали.

Kолекции боти за есента.

Сред колекциите боти за есента може да видите още по-ексклузивни предложения. Такива са моделите боти с гумена обвивка, топла подплата от мека и пухкава агнешка кожа.

Секси токчета

На тази фон елегантните секси токчета привличат погледа моментално и повече от всякога. Ето, защо и вниманието се насочва към модните тенденции боти за есента. Щом ще са с високи токчета, то нека те да са подбрани със стил. Остри върхове и фини токове при обувките. Боти с изчистени линии и първокласна изработка. Сред изящните детайли дамите могат да избират всеки един чифт дамски обувки и да съчетават с уникални бижута. Дори в моделите боти и ботуши могат да се забележат фини декорации на камъни, оригинални катарами, змийска кожа и принт и много други

Всички те осигуряват дизайнерски външен вид за (почти) всеки повод. Всичко това на вашето внимание, благодарение на щателно производство, първокласни материали и рафинирани дизайни.

Facebook Comments

Share via
Copy link